Fotografering, cv-korrektur och resereportage

Idag var det så dags för fotograferingen som jag talat om tidigare här i bloggen. Min kompis från Journalisthögskolan, den eminente fotografen Martin Edström, fotade mig i sin studio i Sollentuna. Just nu håller jag på att välja ut ett par bilder som ska redigeras innan de till slut hamnar på hemsidan och i andra reklammaterial. Jag är väldigt nöjd med fotografierna, Martin har vunnit internationella priser så det vore väl konstigt annars. Hemsidan kommer att få sig ett riktigt lyft!

Under fotograferingen fick jag ett mejl från en privatperson som ville ha hjälp med att bearbeta ett cv och personligt brev till ett IT-konsultjobb. Eftersom jag åkte hem efter fotograferingen fick jag sitta i soffan och fixa med det, vilket alltid går mycket segare än på kontoret.

Dessutom fick jag ett mejl om ett kortare resereportage jag ska skriva. Väldigt dåligt betalt, så jag kommer att göra det när jag har tid över. Ibland är det så i den här branschen, för två veckor sedan hade jag tackat nej till det reportaget men nu blir det till att “hora” lite och det ska trots allt bli kul.

Här nedan har ni en bild på mig innan fotograferingen och en på själva studion.

 

 

Leave a Reply