Hjälp att skriva cv och nya ansikten på kontoret

Vi håller på att få tillökning på kontoret just nu vilket känns spännande. Dels har vi fått in ett nytt pokerproffs som sitter och lirar på dagarna, väldigt trevlig snubbe som flyttade in i förra veckan. Dels en tjej som kommer att jobba med support för ett av företagen som sitter här.

Jag kommer att hjälpa henne lite med att skriva blogginlägg eftersom det är en av sysslorna i deras support. Redan när hon sökte jobbet så hjälpte jag henne och en annan tjej med provinlägg som var en del av rekryteringsprocessen.

Idag har jag hunnit med att skriva ett inlägg om måste-ha-tillbehör till iPhone 5. Jag fick en sändning med prylar idag som ska recenseras, men jag måste hinna testa dem lite innan jag recenserar dem på bloggen. Då brukar jag skriva lite random inlägg för att bloggen ska hållas rullande.

Om en timme kommer en kompis förbi kontoret. Jag ska hjälpa honom att skriva cv, möjligen också personligt brev, till något datajobb han ska söka. Många av mina vänner hör av sig och vill ha hjälp med detta eftersom de vet att jag hjälper mina privatkunder med sådant. Förut gjorde jag det gratis, men nu måste jag börja ta betalt för att jag har så mycket annat att göra. De får givetvis kompispris, men nuförtiden blir det alltså inga gratisjobb. Take that, society!

Leave a Reply