Plånboksskal, personligt brev och praktikant med prestationsångest

Igår körde jag långpanna på kontoret. Jag har en hel del recensioner att skriva till iBloggen som ligger och väntar på mig men måste också göra en del annat som inte kan vänta.

Bland annat så hjälper jag en vän med cv och personligt brev. Han är snart färdig nätverkstekniker och ska flytta till Norrland där han ska söka jobb ett företag som heter Exait. Jag mejlade över ett första utkast till honom igår, vi får se vad han säger. Förutom att det ska vara säljande måste det stämma överens med hans personlighet, vilket han får avgöra om jag har lyckats med. Det gäller att hitta personens styrkor och lyfta fram dem ur alla de både bra och dåliga egenskaper som ju alla människor består av. Det är som en slags omvänd karikatyr kan man säga.

Jag skrev i varje fall ett ganska omfattande test av olika plånboksskal till iPhone 4 igår, samt ett inlägg om att vi fått in Griffin Survivor till iPhone 5 i sortimentet. Just nu väller det in olika skal till iPhone 5 från alla olika tillverkare, men Survivor tillhör de skalen som sålt bäst till iPhone 4 och lär därför generera klick och köp.

Förresten har vi fått in en praktikant på kontoret. Hon satt igår och skulle skriva sitt första blogginlägg på den blogg hon ska vara med och skriva på, något som gav henne rejäl prestationsångest. Vi sa som det var: att blogga är ganska förlåtande. Det är svårt att göra fel. Då skrev hon ett inlägg som åkte upp direkt på deras sajt.

Idag ska jag hjälpa henne med nästa inlägg, sedan ska jag skriva ett blogginlägg på iBloggen och skriva på mitt hemliga projekt. So long!

Leave a Reply