Transkriberar intervjuer och lite annat

Hej!

Den senaste tiden har jag jobbat med transkribering av intervjuer och lite annat. Jag kör ju deltid som anställd copywriter nuförtiden också, så det finns inte så mycket tid över. Dessutom har jag de senaste veckorna dragit ner rejält på arbetet på grund av någon slags utmattning som jag ska till vårdcentralen för snart. Därför har jag tackat nej till en hel del förfrågningar, men alltså tagit några transkriberingsjobb och annat som jag känner att jag kan hantera nu.

Det är frustrerande att inte kunna arbeta för fullt nu när det går så bra, men jag måste sätta hälsan först och eftersom jag känner till riskerna med utmattningssyndrom och utmattningsdepression (som jag bland annat skrivit lite om i min bok) så har jag varit tvungen att dra i nödbromsen. Det betyder till exempel att vår podcast ligger på is just nu, likaså min blogg och mina andra sociala medier som har vuxit väldigt snabbt sedan boken släpptes.

Jag hoppas att jag är tillbaka i full produktion snart, och ni får gärna höra av er så klart, men om jag inte svarar just nu vet ni varför.

Ta hand om er!

Leave a Reply