Här har ni den: BOMBEN!


Nu är det alltså dags att presentera bomben
som jag flaggat för här på bloggen ett tag. Idag lanseras en nyhetsblogg på iphoneskal.se, de har anlitat mig för att driva den och jag kommer förutom att skriva för bloggen även att ha det övergripande ansvaret för den.

På bloggen kommer vi att fokusera på Apple-nyheter och rykten, men även andra tekniknyheter vad det lider. Det här känns väldigt inspirerande, dessvärre kan det betyda att jag får lite mindre tid till mina andra uppdrag, åtminstone till en början. Med tiden är vår ambition att vi ska ha fler skribenter på bloggen, vilket kommer att ge mer tid till annat.

Om du vill skriva för bloggen och få ersättning i iPhone-tillbehör kan du mejla mig på christian@textbearbetning.se. Det gäller så klart även om du har något jobb du vill att jag ska göra för dig eller ditt företag.

Leave a Reply