Korrektur av uppsats och kampanj på iPhone-skal med egen design

Igår lanserade vi en kampanjiBloggen som går ut på att man får en rabattkod på 50 kr som gäller på egendesignade iPhone-skal om man delar inlägget på Facebook och skriver i bloggens kommentarsfält vad man ska trycka på sitt skal. På så sätt får man egendesignade iPhoneskal billigt mot en minimal ansträngning.

Att ha blogg-specifika kampanjer surrade jag med iPhonebutiken om häromdagen, de gillade idén och igår sjösatte vi alltså kampanjen. Inga krusiduller eller långa beslutsvägar vilket är ett arbetssätt jag älskar.

Igår hann jag dessutom med att fixa det sista på den vetenskapliga uppsats på D-nivå som jag korrekturläser. Nu ska den in på en andra examination efter att vi korrigerat några saker som den något nitiska examinatorn hade anmärkningar på.

Jag får en hel del förfrågningar från studenter som vill ha hjälp med korrekturläsning, många gånger faller det på priset trots att jag givetvis ger de ganska bra rabatt. Studenten jag hjälper just nu jobbar redan heltid och kan därför bekosta detta, men långt ifrån alla har det så bra ställt.

Jag funderar på att ta fram ett riktigt bra erbjudande för studenter som behöver hjälp, kanske 30 % rabatt på mina ordinarie priser, och bara ta sådana uppdrag under perioder då jag har det lite lugnare. Vi får se.

Leave a Reply