Kundcase: Stance juristbyrå (tidigare Juristjouren)

Juristjouren

Stance juristbyrå (tidigare Juristjouren) hjälper privatpersoner och företag att lösa juridiska problem i vardagen. Deras juridiska jour svarar på allmänna frågor via telefon på 0771-333 444 och du kan anlita deras jurister om du behöver hjälp med ett enskilt ärende.

Erik Fors-Andrée är vd för Stance juristbyrå. Han bloggar på vd-blogg.se om sin vardag som vd, ledarskap, lean, personlig utveckling och verksamhetsutveckling. När Erik skulle implementera Lean på Stance, som då hette Juristjouren, kontaktade han mig för att göra veckovisa intervjuer med honom för bloggen. Meningen var att vi skulle beskriva och förklara varför och hur de skulle införa Lean, så att så väl medarbetare som kunder och andra förstod vad som höll på att hända. Det hela blev en intervjuserie som blev mycket bra och uppskattad.

Här är Eriks omdöme om mig och mitt jobb för Stance juristbyrå:

Christian har gjort frilansjobb som skribent åt mig och Juristjouren. Han satte sig snabbt och enkelt in i ett någorlunda svårgreppbart ämne, ledde intervjuer samt redigerade materialet till en välskriven och korrekt text.

 

Leave a Reply