Kundcase: The Sofa Store

The Sofa Store

The Sofa Store är en möbelaffär på Birger Jarlsgatan 106 som framförallt säljer möbler för vardagsrummet, såsom soffor, fåtöljer, belysning, mattor, mediamöbler och accessoarer.

Jag har gjort en hel del jobb för The Sofa Store. Mycket har handlat om webbplatsen och kundvård. Nasar som är vd på The Sofa Store är väldigt noga med att göra kunderna helnöjda och nöjer sig inte med mindre, vilket har gjort mitt uppdrag väldigt angenämt. Många av mina kunder har den här genuina viljan att göra bra ifrån sig, jag har tidigare skrivit bl.a. om Erik Fors-Andrée och hans Lean-projekt, och det är alltid en bra förutsättning för mig när jag ska jobba med dem. Kanske låter det som snömos men det stämmer faktiskt. Jag har även kunder som inte har den här egenskapen, men de är lätträknade och Nasar och The Sofa Store tillhör definitivt inte dem.

Här har ni några smakprov på jobb jag har gjort åt The Sofa Store:

Om The Sofa Store
Inredningskonsultation
Kunduppföljning

Här är ett omdöme som Nasar skrev om något av alla jobba jag gjort åt honom, jag minns faktiskt inte vilket. Vill du läsa fler omdömen från mina kunder kan du göra det här.

Kort och koncist, precis så som vi ville ha det. Christian fick fram budskapet i några få rader utan att det blev långrandigt, tvärtemot mitt egna ursprungliga utkast. Tack för det!


Leave a Reply