Semesterstängt – tillbaka den 1 aug!

Nu går jag på semester i tre veckor för att ta igen mig efter en väldigt bra vår med många spännande uppdrag. Jag har fått många nya uppdragsgivare och gjort allt från att ta över driften av iBloggen åt iPhonebutiken, Sveriges största återförsäljare av iPhonetillbehör, till att korrekturläsa en bok som kommer ut i höst.

Dessutom har jag ju startat den här bloggen där jag publicerat allt från krönikor till kundcase och små uppdateringar från min vardag här på kontoret, från mina resor till Milano och New York och arbetet jag gjorde där. Jag har också delat med mig av det som gått dåligt, som när jag inte fick redaktörsuppdraget till en bok som en av landets mest framgångsrika affärskvinnor har skrivit. Det var på håret, men i sista sekund blev det en mer erfaren frilansredaktör som fick det uppdraget vilket gjorde mig nästan apatisk resten av den dagen.

Förhoppningsvis har ni lärt känna min professionella sida och lite av min personliga sida och skarven där emellan. Nu tar jag alltså semester och kommer tillbaka till kontoret 1 aug. Första veckorna efter semestern är uppbokade, just nu bokar jag upp jobb till mitten/slutet av augusti. Ni får gärna mejla mig även under semestern, jag svarar när jag kommer tillbaka till kontoret.

Ja, då återstår bara för mig att önska en riktigt varm, skön och på alla sätt underbar sommar åt er alla!

Leave a Reply