Affärslunch medelst kebabtallrik

De senaste dagarna har jag ägnat åt att programmera om bloggen till WordPress och importera gamla inlägg från mitt gamla bloggverktyg, B2Evolution. Mina ögon var röda som blodapelsiner och hjärnan marinerad efter timmar i WordPress och Dreamweaver, men förutom att jag fått en snyggare och bättre SEO-optimerad sajt nu så har jag lärt mig mer om WordPress.

Det kan visa sig vara viktigt för mig eftersom jag driver iBloggen som är i WordPress-format. Dessutom håller jag på att säljer in bloggkonceptet till andra företag som vill ha fler besökare och bättre försäljning. I tisdags var jag på en webbyrå här i Stockholm och berättade om iBloggen och hur jag har lyckats få den att växa och generera försäljning. Jag och en av de två delägarna köpte varsin kebabtallrik på Kungsgrillen vid Hötorget som vi åt i deras konferensrum medan jag berättade om försäljningssiffror och besöksstatistik. Affärsluncher ska vara laid back. Då trivs jag.

Jag har också skrivit en del så klart, bland annat intervjuade jag Daniel Wieselberg på Pappasappar.se som berättade om det bästa iPadskalet för barnfamiljer och gav några app-tips för föräldrar till småbarn. Dessutom håller jag på och skriver en produktbeskrivning till Assistansboken och har jobbat lite på mitt än så länge hemliga skrivprojekt som jag hintat om tidigare här i bloggen.

Leave a Reply