Artiklar till artikeldatabaser och hjälp att skriva bok

Efter en vecka i Rom är jag tillbaka på hemmaplan. Det var en bra resa där jag fick mycket gjort, bland annat reportaget från Apple Store i Rom (Porta Di Roma) som jag skrev om här innan jag åkte.

Den här veckan kommer jag att ägna framför allt åt böcker. Ledarskapsboken som jag hjälper en näringslivstopp med ska jag fortsätta jobba på, på onsdag ska jag träffa en tjej som också vill ha hjälp att skriva en bok och på torsdag ska jag fotograferas för min egen bok om depression och panikångest.

Jag kommer också att blogga en del, inte här men på iBloggen och Vadardepression.se som är bloggen jag skriver inför min bokrelease i januari. Jag ska också prata med en av mina kunder om att börja skriva artiklar till artikeldatabaser.

Det är vad som gäller den här veckan. Hör av er om ni behöver hjälp med någonting!

Leave a Reply