Författarporträtt, spökskriveri och mina psykiatrijournaler

Mötet jag berättade om förrförra veckan gick bra. Det verkar som att jag kommer att börja hjälpa till med en ny bok någon gång innan årsskiftet, vilket i så fall känns riktigt kul. Det är ett långsiktigt arbete med en intressant person som jag säkert kan lära mig mycket av. Mer än så kan jag inte säga just nu.

Just nu arbetar jag vidare med näringslivstoppens bok där vi har kommit till kapitel sju av nio. Det har dykt upp lite problem som ger mig ångest i bröstkorgen, ett kapitel kanske måste göras om en del, men det är ingenting som är omöjligt. Kanske behöver det inte ens bli så svårt som jag fruktar nu.

Jag har också blivit fotograferad av en fotograf inför min egen bokrelease i början av nästa år. Jag vet inte om jag får lägga upp bilderna här ännu, det är förlaget som äger bilderna så jag tror jag väntar med det. Bilderna blev i varje fall riktigt bra, de togs under Danvikstullsbron precis här vid mitt kontor och jag är väldigt nöjd.

Sist men inte minst har jag fått lite förfrågningar om andra uppdrag, och begärt ut mina journaler från psykiatrin inför mitt nästa egna bokprojekt som än så länge är i sin linda. Det projektet går väldigt sakta fram eftersom jag måste prioritera de uppdrag som betalar hyran idag och inte de som gör det om två år, så att säga.

Ciao!

Leave a Reply