Första inlägget för Nonea

Idag publicerades det första inlägget som jag har skrivit på Noneas blogg. Du kan läsa det här. Det handlar om hur Nonea tillsammans med DDB Stockholm har tagit fram en ny webbplattform för Ericsson. Bland annat har de tagit fram en responsiv mikrosajt för Ericssons deltagande i Mobile World Congress 2013, som är en mässa för mobiltelefonibranschen som anordnas i Barcelona varje år.

Jag har förresten skrivit de första texterna till den app som jag är med och utvecklar en prototyp till just nu. Det känns riktigt kul eftersom jag själv har läst både bra och dåliga texter om psykisk ohälsa, vilket är ämnet för appen. Det är extra viktigt att texter som är menade att hjälpa psykiskt sjuka är lättlästa och begripliga. Dels för att själva ämnet är komplext, dels för att psykisk sjukdom, och då särskilt djupa depressioner, gör att den sjuke får svårare att koncentrera sig och läsa långa texter.

Nu ska jag sluta så att jag inte säger för mycket. Jag kommer som sagt att återkomma till appen här i bloggen när det finns mer att berätta.

Leave a Reply