iBloggen, SEO och nervositet inför kvällens drabbning

Jag har varit nervös hela dagen. När jag skriver sticker tankarna iväg till kvällens match mellan Milan och Barcelona. Den som följer mig här på bloggen vet att jag håller på Milan. Jag har flera gånger varit nere på San Siro och sett dem live, senast i februari, och jag missar sällan en match. Kvällens match är årets viktigaste, om Milan lyckas få med sig ett oavgjort resultat och gör minst ett mål, eller om de rentav vinner är de vidare till semifinal där de möter antingen Benfica eller Chelsea.

Trots lite koncentrationsproblem har jag skrivit ett inlägg på iBloggen idag om de bästa iPhoneskalen, mätt i betyg från iPhonebutikens kunder. Dessutom har jag skrivit och godkänt andras SEO-artiklar under några timmar. Nu slår jag ihop laptopen och beger mig hemåt, forza Milan ikväll allesammans!

 

Leave a Reply