Intensiv vecka, vår och soundtracket till v. 12

Den här veckan har jag ägnat åt att korrekturläsa, skriva artiklar om Apple-tillbehör till iBloggen.se där jag är chefredaktör sedan två veckor, sortera förra årets kvitton och fakturor, lämna in redovisningen till min redovisningskonsult Beata, skicka offerter till två nya kunder, skriva kundcase om mitt jobb för Juridikkassan till bloggen, och till slut levererat det största arbetet jag gjort hittills till en kund som jag nästan vågar lova kommer att bli supernöjd.

Så här såg mitt skrivbord ut i veckan.

Det är illa, men ändå härligt, när man måste kolla i sin egen blogg för att minnas vad man har gjort. Jag har säkert glömt något, jag har i princip bott på kontoret den här veckan. Under tiden jag har arbetat hårt har någonting enastående hänt utanför mitt fönster. Våren har anlänt. Jag måste säga att jag trivs oerhört bra med mitt jobb just den här veckan, det känns så befriande att lämna iväg pärmen med kvitton och dra ett streck över förra året och känna att jag har startat året på bästa sätt, med nya spännande projekt. Att solen skiner så att Hammarbysjön glittrar som en disco-kula när jag åker över Danvikstullbron på väg hem, ja, det skadar ju inte direkt.

Dessutom har jag upptäckt ett nytt band, från Nya Zeeland, som heter The Naked And Famous. Den här låten är helt klart mitt livs soundtrack vecka 12:

Leave a Reply