Monumental besvikelse till tonerna av Jussi Björling

Eftersom jag inte vill att den här bloggen blir en fejkad framgångssaga som bara visar upp mig när jag lyckas, ett slags positionerande som är rätt vanligt i bloggvärlden, tänker jag nu berätta om en monumental besvikelse som drabbade mig idag.

Ett projekt dök upp för några veckor sedan, ett projekt som lät mycket spännande och utvecklande. Jag kände mig ganska säker på att jag skulle få uppdraget efter att ha talat med kunden några gånger, men idag fick jag reda på att det inte blir så.

Apatin som drabbade mig kan bara delvis förklaras med att jag var trött efter lite för lite sömn. Jag insåg att den här missade möjligheten verkligen är ett stort avbräck för mig, men samtidigt var det ett uppdrag av det slag som jag inte har så stor erfarenhet av. Kunden tog förmodligen ett korrekt beslut även om jag är säker på att jag hade gjort bra ifrån mig.

Som tur är går det väldigt bra för mig i övrigt just nu, vilket också är en av anledningarna till att jag ens var aktuell för detta, plus att kunden sa att de kommer att höra av sig med andra projekt i framtiden.

Jag lyssnade på lite Jussi Björling och Snoop Dogg på Spotify och skrev klart de uppdrag jag höll på med idag, bland annat två inlägg på iBloggen och några SEO-artiklar som jag behövde få klart, sedan kändes det bättre.

Jussi Björling

One thought on “Monumental besvikelse till tonerna av Jussi Björling

  1. Pingback: The Comeback Kid | Christian Dahlström

Leave a Reply