WordPress höll just på att ta livet av mig

Någonting hände just med min WordPress-installation som gjorde att jag var tvungen att installera om det. Jag har suttit i två timmar och felsökt, utan att hitta rätt. Plötsligt började det bara funka igen.

Mitt customgjorda tema (som ser ut som sajten i övrigt) har ballat ur lite, men jag var så nära att få ett totalt psykbryt att jag inte ens orkar tänka på att designa om det igen, det får i så fall bli någon gång i framtiden.

Annars då? Jodå, det är bra. Har fortfarande lite dåligt med inspiration, jobbar mest med saker som jag 1. Inte riktigt vill jobba med men som betalar min hyra, eller 2. Som jag vill jobba med, men som inte betalar min hyra. Det är ett problem. Jag tror inte att det begynnande vintermörkret hjälper direkt heller, eller det faktum att jag har jobbat alldeles för mycket den senaste tiden.

Jag har två projekt som jag hoppas kommer att kicka igång snart, som jag skulle kunna få lite mer inspiration ifrån. Det ena är ett podcastprojekt och det andra är mitt nya bokprojekt. Det nya bokprojektet har gått i stå av lite olika anledningar, bland annat eftersom researcharbetet (som inte är så kul) tagit längre tid än jag hade hoppats, samt att jag har haft fullt upp med annat.

Nu har jag lite mindre att göra, så jag borde kanske dra igång det igen. Om DU har något kul projekt som du behöver hjälp med, hör av dig NU och hjälp mig ur den här tristessen.

Det var allt för idag. Ciao!

Leave a Reply