SAS-Janne, bajsmackan och depressionsbloggen

Bajsmacka

Denna mulna, trista dag har jag ägnat åt att läsa vetenskapliga artiklar. Det är kul när man väl hittar någon bra som handlar om just det man vill kolla upp, men att leta efter guldkornen är inte lika roligt. Gäsp.

Igår fick jag förresten den här boken i brevlådan:

Jan Carlzon - Riv pyramiderna

Jag ska läsa den inför hösten då vi ska slutföra den bok om ledarskap som jag hjälper en näringslivstopp att skriva. Mer än så kan jag tyvärr inte avslöja nu. Hoppas att SAS-Jannes bok är bra bara, kanske måste klämma in den på semestern eller i augusti när jag flyttar kontoret till Rom en vecka.

Förutom arbete med böcker är det ganska lugnt just nu, semestrarna har börjat komma igång och näringslivs-Sverige har checkat ut mer eller mindre. Eftersom jag fick en riktig bajsmacka av min redaktör så kommer stiltjen i min övriga verksamhet ganska lämpligt.

Det som är glädjande är att vadardepression.se har börjat växa. Det är svårt att få bloggar och sajter att växa under sommaren eftersom internettrafiken generellt sjunker så mycket. Å andra sidan är det en bra period att bygga upp länktrafik, få upp textmängden och invänta att sökmotorerna ska indexera sajterna ordentligt. På så sätt är de väl rustade i höst när helvetet brakar lös igen.

Vadardepression.se är bloggen som jag skriver inför att min bok släpps i början av nästa år, jag har börjat hitta formen för bloggen men det sitter inte helt hundra än. Tanken är att bloggen ska skapa intresse för boken och att den ska bli en slags gratis plusmeny till boken, där man kan skriva om sådant som inte fick plats i boken eller som passar bättre i bloggen. Gå gärna in och kika!

Leave a Reply