Föreläsning: depression och panikångest stadsbiblioteket

Föreläsning: depression och panikångest stadsbiblioteket

Nu är det bara nio dagar kvar tills min bok släpps, och i tisdags hade jag en föreläsning om depression och panikångest på stadsbiblioteket här i Stockholm. En riktigt mäktig känsla för mig som inte är van vid det.

Med mig på scen hade jag min vän journalisten Kerstin Alex som har läst boken och ställde frågor om den. Jag svarade på frågorna i den mån jag kunde, det verkade efteråt som att de flesta tyckte att jag klarade det mycket bra. Publiken fick också möjlighet att ställa frågor, den frågestunden tog nästan längre tid eftersom det var många som hade bra frågor.

Att det blev fullsatt var en stor överraskning för mig. Jag hade räknat med typ fem pers, nu blev det uppemot hundra vilket var mycket oväntat. Jag stannade kvar länge efter vi var klara och pratade med folk som ville diskutera något jag sagt på scenen. Så inspirerande.

Mars är fullt av PR-grejer inför boken, men just idag är det ganska lugnt vilket känns skönt. Jag sitter på mitt favoritcafé här i Birkastan och fixar med lite saker som kommit efter. Sedan ska jag hem och ordna mina kvitton inför redovisningen, årets överlägset tristaste uppgift. Wish me luck.

Leave a Reply