Gula febern, nya Apple-produkter och grafisk designer

Eftersom jag ska åka iväg i två veckor i februari måste jag ägna dagarna åt att förbereda inför resan. Jag måste förskriva inlägg till iBloggen som jag driver åt iPhonebutiken, jag har snittat fyra inlägg om dagen den senaste veckan. I dagarna får jag lite produkter skickade till mig som jag ska recensera, vilket är skönt eftersom jag börjar få lite idétorka och behöver inspiration. Idag har jag skrivit om vilka nya Apple-produkter 2013 kommer att bjuda på om man får tro ryktena.

En annan sak jag måste fixa med är alla vaccinationer man ska ha när man åker till Kenya. Gula febern-sprutan ska jag ta snart, Twinrix har jag, Dukoral ska jag ta och dessutom måste jag få recept på Malarone som är en malariamedicin. Jag har inga problem med sprutor som tur är, dock blir det dyrt, räknar med att allting går på 1500 kr i runda slängar.

Igår var jag på möte hos en grafisk designer som ska hjälpa mig att sätta inlagan och designa layouten på omslaget till min bok. Jag hade lagt ut annonser på Okelii och Freelance.com och fick otroligt mycket svar som till slut ledde till den här tjejen. Vi får se hur det går men just nu har jag en bra känsla. Boken kommer i mars om allt går som det ska.

Leave a Reply