Mycket jobb men lite tomt

Januari startade både bra och dåligt.

Det som har varit bra är att jag har mycket att göra, roliga uppdrag. Förutom att jag skriver på som vanligt på iBloggen så har jag en transkriberingsrunda för forskningsprojektet på KTH nu i januari, två kortare jobb åt en lärarstudent, några dagars jobb som redaktör för en ledarskapsbok och OM jag hinner lite jobb på min egen bok som kommer i vår. Eftersom jag lämnar Stockholm för Mombasa i två veckor i februari känns det inte så betungande att arbeta mycket och hårt. Jag vet att jag har en härlig tid att se fram emot.

Det dåliga är att kontoret är lite tomt. Dels är det många av pokerproffsen som är bortresta, dels har en av tjejerna slutat vilket är sorgligt. Det är alltid trist när folk slutar, särskilt när det är sådana som sprider glädje och värme omkring sig. Samtidigt är det som det är, livet går vidare och våren står för dörren. Jag gläds som vanligt åt att dagarna blir längre, i helgen börjar inomhussäsongen i fotboll för mig efter juluppehållet och snart är det dags för utomhuspremiär på Zinkensdamm här i Stockholm.

Jag har förresten funderat på att byta kontor ett tag, även om jag trivs väldigt bra här. Kanske till något som ligger närmre för mig och där det arbetar fler människor i min bransch. Nätverkande är otroligt viktigt när man är egen, men det blir svårt att få en lika bra deal som jag har här. Vi får se helt enkelt.

Leave a Reply