Årets sista blogginlägg

I januari i år startade jag den här bloggen. Mycket har hänt sedan dess, framför allt har jag fått fler och fler uppdrag vilket inte minst bloggen har bidragit till. Det här inlägget kommer inte att vara en summering av året som gått, men jag slås av att det snart har gått ett år av bloggande. Hade jag haft tid hade jag kanske satt mig och tittat tillbaka i inläggen och försökt se någon slags kurva över framgångar och motgångar, men just nu har jag annat som måste prioriteras.

Två bokprojekt, varav ett är mitt eget och ett är ett redaktörsuppdrag, iBloggen, transkribering av nya forskningsintervjuer och eventuellt lite hjälp med vetenskapliga promemorior och hemtentor är vad som står på dagordningen för januari.

Till sist vill jag önska er alla ett gott nytt år, vi ses i januari!

Leave a Reply